VetPlan

En sundhedsplan på abonnement

 

Forebyggende pleje til dit kæledyr

Vi lever tæt sammen med vores kæledyr og bruger mange penge på at anskaffe og passe dem. Derfor vil vi naturligvis gerne have så lang tid som muligt sammen. Derfor er vi på Center Dyreklinik glade for at kunne tilbyde dig et sundhedsabonnement til dit kæledyr. VetPlan er en sundhedsplan, hvor du gennem en abonnementsordning sikrer, at dit kæledyr altid er opdateret med vaccination, tandtjek og sundhedstjek.

 

Forebyggende pleje handler om at sørge bedst muligt for dit kæledyr. Hos Center Dyreklinik ønsker vi, at vores VetPlan skal gøre det lettere for dig at overholde dit kæledyrs sundhedstjek og tandeftersyn. Det betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid, hvilket er til stor fordel for dit kæledyrs sundhed og kan spare dig for mange penge.  Med et sundhedsabonnement sikrer du, at din økonomi, i forbindelse med dit dyrs sundhed, holdes stabil gennem en fast månedlig betaling.

 

Fordelene ved en skræddersyet sundhedsplan

VetPlan er en sundhedsplan tilrettelagt af os, som er tilpasset dit kæledyrs behov. Som kæledyrsejer betaler du et fast månedligt beløb over betalingsservice. Dermed får du adgang til en lang række ydelser, som er skræddersyet af os på Center Dyreklinik. Det er for eksempel sundhedseftersyn, tandeftersyn, negleklip, årlig vaccination og gratis recepter. Samtidig får du adgang til en lang række tilbud hos os – på blandt andet foder og diæter. Der er typisk mange penge at spare, og alle ydelser bliver foretaget af vores specialuddannet fagpersonale.

 

Det giver tryghed at vide, at dit kæledyr jævnligt bliver undersøgt, så du er på forkant med eventuelle problemer. Med en VetPlan kommer du jævnligt til sundhedstjek med dit kæledyr, hvor du kan stille spørgsmål til vores personale. Igennem de regelmæssige besøg bliver dit kæledyr også fortrolig med at gå til dyrlægen, så det ikke er en skræmmende oplevelse for dig og dit kæledyr, når i kommer på besøg i klinikken.

 

Med en VetPlan hos Center Dyreklinik får du:

  • Et skræddersyet sundhedabonnement til netop dit kæledyrs behov

  • Forbyggende pleje igennem regelmæssige sundshedstjek

  • Løbende dialog med os på klinikken om dit kæledyrs sundhed

  • Mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge

  • Rabatter på bl.a. foder og visse behandlinger

  • Et glad kæledyr - hvor vi i fællesskab tager ansvar for dens sundhed

KLIK PÅ DE ENKELTE ABONNEMENTER FOR AT SE, HVAD DE INDEHOLDER SAMT PRIS

Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Ovennævnte aftale gælder kun på Center Dyreklinik i Viborg og kun i den normale åbningstid.