Ulrik Kristensen

Medejer

Dyrlæge
cert. kirurg

Jeg er født og opvokset tæt på Stoholm og bor privat her i Viborg med min søn Erik, vores 4 høns Pip-Gok og co. samt vores ca. 60.000 honning bier. Jeg er lidt af en nørd og har mange interesser herunder klaverspil, træpodning, kajak, biavl, ølbrygning og meget mere. Jeg lægger i min hverdag vægt på god kommunikation med ejer og grundig, evidensbaseret behandling. Jeg stræber efter, at alle ejere føler sig hørt og forstået, og holder af en travl hverdag hvor ikke to dage er ens.

Uddannelse og erfaring
Jeg er uddannet dyrlæge i 2016 fra Københavns Universitet. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet på et større smådyrshospital i Göteborg i Sverige, og sidenhen har jeg været ansat på Evidensia Karlslunde Dyrehospital, hvor jeg varetog operationer indenfor almindelig bløddelskirurgi, ortopædkirurgi samt special- og neurokirurgi.​

Jeg har gennemført en 2-årig efteruddannelse i smådyrskirurgi, og kan således kalde mig certificeret kirurg (Cert.SAS).

På Center Dyreklinik
På klinikken kan jeg findes i både konsultationen og i operationsstuen. Mine interesser spænder bredt, men jeg interesserer mig hovedsageligt for kirurgi, og har særlig interesse for især ortopædkirurgi samt neurokirurgi, men er også at finde i vores endoskopirum hvor jeg udfører kikkertsterilisationer samt foretager skopisk udredning af sygdomme i luftveje og mave/tarm-kanalen.