Unghundetræning

,

På unghundeholdet vil du, som hundeejer blive rustet med basale træningsredskaber og grundlæggende viden til at træne den perfekte familiehund.

Omdrejningspunktet for vores træning er positiv og belønningsbaseret kontakt mellem hund og ejer. Vi træner efter klikkerprincipper, hvor belønning på det helt korrekte tidspunkt er nøglen til succes.

Vi vil på holdet tage højde for hundenes forskellige udviklingsfaser samt evt. forskellige træningsstatus. Holdstørrelsen vil derfor også være på max. 9 deltagende hunde.

På unghundeholdet vil vi bla. arbejde med almindelige hverdagsøvelser som sit, dæk, indkald og gå pænt i snor, samt forskellige måder hvorpå du kan aktivere din hund i det daglige.

Den første gang er en teoritime uden hund, hvor vi vil kigge lidt nærmere på, hvad det vil sige at være unghund samt hvilke udfordringer man kan møde i netop denne udviklings fase i hundens liv.

De efterfølgende 6 træningsgange er praktisk træning, som vil foregå ude i vores indhegning.

Hundeføreren skal mindst være 15 år gammel.


 

Hundetræning for alle hunde i alderen mellem 5 og 12 måneder

Næste opstart:

Onsdag d. 13. oktober 2021

Hold 1: kl. 16.15-17.00 (alt optaget)

Hold 2: kl. 19.15-20.00 (alt optaget)

Sted:

Hundetræningsbanen på Center Dyreklinik, Ærøvej 11, 8800 Viborg

Pris:

1200 kr, inkl. klikker. Kursusprisen skal være indbetalt inden første træningsaften.

Tilmelding:

For tilmelding bedes du kontakte os på tlf. 86 62 32 94 eller på mail tm@centerdyreklinik.dk


Instruktør:

Veterinærsygeplejerske Tina Mackenhauer, uddannet hundetræner ved Hund og Træning. Tina har flere års erfaring med hundetræning og holder sig løbende opdateret på div. kurser.