Laserbehandling

Under en laserbehandling arbejder vi med infrarødt lys helt ned på celleniveau. Det infrarøde lys øger den enkelte celles stofskifte og energiproduktion, som herefter starter en katalysatoreffekt af positive processer inde i cellen, for til sidst at fremme den enkelte celles regenerering og det generelle vævs heling.

Den ekstra energi i vævet øger blodcirkulationen, ilt og friske næringsstoffer til det beskadigede område. Alt dette er med til at skabe optimale forhold for generel heling og reducerer samtidig inflammation, stivhed og smerte.

Selve behandlingen foretages, helt smertefrit, ved at der føres en laserpen hen over det område, som ønskes behandlet. Selve hovedet på laserpennen kan udskiftes og derved tilpasses de forskellige behandlingsbehov. Styrken på det infrarøde lys samt behandlingstiden indstilles ved hver behandling. Parametrene beregnes ud fra den enkeltes behandlingsbehov, samt dyrets størrelse, pelstype, hudfarve mm.

Under selve behandlingen skal alle i rummet (også dyrene) bære specielle beskyttelses briller, da vores hornhinder kan tage skade ved direkte lys ind i øjet. Dyrene finder sig rigtig fint i have brillerne på og bliver ofte foreviget på kamera 😊

Laserbehandling kan bruges som supplement til en igangværende behandling eller bruges som enkeltstående behandling. På Center Dyreklinik bruger vi ofte laser sammen med fysioterapi, kiropraktik og efter operation, for at booste den gode sårheling.


Laserbehandling bruges med rigtig god effekt til følgende:

Almen genoptræning

Hoftedysplasi

Slidgigt

Ryg- og nakkesmerter

Hotspot

Ledsmerter

Ødem og blodansamlinger

Muskel- og sene skader

Postoperativt for div. ortopædiske operationer

Postoperativt for at fremme sårhelingen

VetPlan abonnementer

Klik på abonnementerne for at se indhold og pris